Art Journal Winter
0
De laatste tijd is het aardig aan het winteren in Nederland. Dat levert mooie plaatjes op en veel inspiratie!
Ik heb eerst de achtergrond met de Gelli Plate geprint. Ik heb dat in verschillende keren gedaan, omdat m'n printplaat kleiner is dan het papier. De Berkenbomen had ik als foam rubberen mallen op de plaat gelegd. Dit is de tweede print, dus die bomen heb ik  moeten bijwerken vanwege de lichte afdruk. Toch heb ik vrij veel van de oorspronkelijke print laten staan, zodat het net is alsof je op twee manieren naar de bomen kan kijken.
In een apart schetsboek probeer ik mijn stempels uit. De stempel van de vrouw op de slee heb ik van foamrubber gemaakt n.a.v. een plaatje  uit een tijdschrift. Zie afbeelding hieronder.
Art journal Sneeuwpret
Je ziet ook nog een andere print staan, maar die heb ik niet op de Art Journal bladzijde zelf gebruikt. Het rondje met Sneeuwpret erin is nogal groot uitgevallen en zou de Berkenbomen teveel hebben bedekt. Ik kan je verzekeren dat het in spiegelbeeld schrijven nog niet meevalt.... Maar het is leesbaar!
Art journal SneeuwpretNo comments yet

You must be logged in to post a comment.