Art Journal “Chair in lamp light”
1
The first time I tried to link up this post to "Art Journal Every Day" I made a mistake in copying the URL. Sorry for the inconvenience. I am new at this! I am still not certain I did it right because there's a red cross in front of my name???
Oh, by the way, don't be scared off by the Dutch language. From now on I will be posting in English.
Voordat ik het over bovenstaande bladzijde ga hebben, eerst wat anders!  Ik ben dit blog een jaar geleden gestart. Ik vind het nog steeds heel leuk om de dingen die ik maak, te laten zien. Vanuit "cyber space" zijn er echter niet veel reacties geweest (zeg maar gewoon nul), daarom ga ik terug naar het bloggen in het Engels. Ik wil graag deelnemen aan "items" op andere blogs en de voertaal is dan toch Engels.
Why not start now? OK, welcome back in English! I have been blogging in Dutch for the last six months, but decided to return to English. I want to link up to other blogs and think posting in English is more accessible.
This Art Journal page is a practice for a Gelli transfer I posted earlier. You can find that page here‎.
On the above page I used handmade foam rubber stamps and added some paint and embellishments. (Click the image to enlarge)
The photo below  is a close-up of the " buttons", which are actually little screws....

"Love Yourself" is an eraser stamp. The reason it is on this page is because my Inner Critic was not happy with the result. This stamp tells me not to be too critical! Or better:  my Inner Critic to shut up!
Hope you like it.1 COMMENT

  anja

  On:August 17, 2013

  ik flashte meteen op deze page want ik vind het ook heel leuk om een stoel te gebruiken in sommige artjournal pages....het is zo verwelkomend.
  ik denk dat je gelijk hebt als je in het engels verder gaat en meer mensen bereikt met bloggen, maar voor mij maakt het niet uit (ik blog in het frans omdat ik in frankrijk woon en twijfel erover om in het engels verder te gaan sinds men me via facebook heeft ontdekt over mijn gelli prints....heb trouwens zelf geen facebook...bloggen is al tijdrovend genoeg)
  ik ben nu net even in ned op familiebezoek....goed idee dat van die grote gummen...nu op zoek naar een action winkel.
  leuk blog...ik kom weer eens terug!

You must be logged in to post a comment.